Saturday, November 29, 2008

Work trip to Amsterdam

I'm going to Amsterdam tomorrow, will stay 2 weeks there, heard there is internet connection in the apartment, hope can find something new and interesting topic to be post there. Else it's only about work...

One weekend is really too short.. i hope i can stay till after x'mas.. but project doesn't has this budget for a small person like me

Sunday, November 23, 2008

無哩頭掌門人智力測驗答案

事先声明,这出处无从考究,因是朋友转发email的内容,如果你们发现原创,请告知,毕竟尊重作者是我的基本原则
And, this is my #100 post! Enjoy reading!

1. 小明自己做暑期作業,第二日,佢死左,點解?
Ans:因為'自作業,不可活'。

2. 麥兜自己沖涼,估一近代文學作家名。
Ans:朱自清 (麥兜是只漫画猪)

3. 話說有間名牌鋪頭一折大減價,有個女人走左入去掃貨,但佢買完出黎之後就死左佢究竟點死?
Ans:抵死

4. 鍵盤入面邊個掣最靚仔?
Ans:F4

5. 咩毛最普通?
Ans:Normal

6. 隆胸兩邊隆哂要一萬,但隆一邊只需三千。估一四字成語。
Ans:一波三折

7. 拉乜野可以學到野?
Ans:Library

8. 英文有廿六個英文字母,當E同T走左之後,會剩低幾多個英文字母?
Ans:21 個,因為ET搭UFO走左。

9. 大口仔搽紅唇膏,估一英文生字。
Ans:Direction(大red唇)

10.恭喜發財,估一國家名。
Ans:比利時(俾利是)

11.點解呢個世界上有東京、南京、北京但無西京?
Ans:因為西經比唐三藏取左。

12.阿明同阿珊去打劫銀行,事敗逃亡,但D警員追捕果時唔追阿明,淨係死追阿珊, 點解呢? 估一山脉名。
Ans:因為'喜瑪拉雅山'(起碼拉阿珊)

13.如何用三盞燈同一張凳營造一個緊張氣氛?
Ans:燈燈燈凳

My primary school is in Blogspot!

Amazing.. I didn't ever expect I can find my primary school thru Google, it was just something I do like the 'Wanted' movie, type in and search, and I found there is somebody do blog about my primary school.

Although the school building has changed, teacher has changed, but I do feel very surprise when I reach that blog: SJK(C) Sg. Muntoh. See.. the name was already different from the time I study, it has changed from SRJK(C) Sg. Muntoh to SJK(C) Sg. Muntoh

Ya.. you can say it is very common nowadays, since internet is common in MY. But if you been my hometown, you will find the place there still very ulu, not much people using internet, Streamyx service just start on last 2 or 3 yrs. So, please forgive me if you think I am over-react :D

(阿花, your sister is in one of the blog photo leh..)

Wednesday, November 19, 2008

I lie.. and I worry

I had lie, and I worry get caught, it will be really a shame if somebody come to me about this. I have no way to explain it.

die lor..

Saturday, November 15, 2008

Why productive is so difficult to get common understanding?

How do you recognize a football player is a very good player?

A person that himself or helping the team make goal?

I agree only 50% of this, for me, a good player is a person that himself or helping the team make goal to the OPPONENT, if he so happen kick the ball into his own's gate, NOT only he doesn't make a goal, he actually make the team have to work twice to get the score back, 1 to balance it, 1 to really make it to 1-0!!

Then how do you judge a person is productive or not?

Deliver the work is consider productive?

Again, I only agree if this person delivery the RIGHT product, else, he is just pulling and wasting everybody effort.

Why there are people that NEVER get understand this.
When you tell we need to find a way to be more productive, then he told he make the thing work, and NEVER EVER recognize that making the RIGHT product is the key??

Don't complain why the work being done is never get appreciate, this world is crucial, find a way that can work with the real world is the way to survive good.